Serrat considera que l’1-O “no és transparent” i que no pot representar ningú

El cantautor creu que el procés es “fonamenta molt” en els sentiments i genera una fractura social que “costarà de recuperar”

ACN.- Joan Manuel Serrat s’ha pronunciat des de Santiago de Xile sobre referèndum de l’1-O, assegurant que “no és transparent” i que creu que no pot representar ningú. Al seu entendre, es basa en una Llei de Referèndum feta “a esquenes del Parlament” i “marginant” les forces de l’oposició. Serrat ha constatat també que el procés sobiranista se centra en un sentiment independentista “tan just com qualsevol altre”, però “molt” fonamentat en els sentiments. “Això crea a Catalunya una situació de gran fractura social que costarà de recuperar”, ha insistit. Finalment, el cantautor ha considera que la paraula ‘independència’ “inflama el cor dels joves i mobilitza molta gent” però demana preocupar-se de com es cobraran subsidis o es mantindrà el sistema sanitari o educatiu.
 
Així mateix, ha “desconfiat” que es puguin distribuir urnes i fer un control i comptabilització de paperetes quan encara “no està clar” el cens per votar.