Rivera: “Espanya no ens perdonaria que si aconseguim un escó més que els independentistes, no posem fi al procés”

El líder de C’s considera que Puigdemont i Junqueras “estan jugant a provocar perquè saben que no podran celebrar el referèndum”

ACN Barcelona .- El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha recordat aquest dissabte que alguns sondejos situen en un empat tècnic a ERC i C’s en uns hipotètics comicis autonòmics, i ha demanat al PP i al PSOE que, en cas que s’arribés a aquesta situació, donin suport a la seva formació. “Espanya no ens perdonaria que si aconseguim un escó més que els independentistes, no posem fi al procés”, ha reflexionat en veu alta Rivera. La formació taronja celebra la seva escola d’estiu sota el títol ‘Liberalisme és Progrés’ en el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid, des d’on el líder de C’s ha afirmat que Puigdemont i Junqueras “estan jugant a provocar perquè saben que no podran celebrar el referèndum”. En aquest escenari, Rivera ha reiterat la invitació al president de la Generalitat a debatre al Congrés la seva proposta.
Albert Rivera ha mostrat la seva convicció de què l’1 d’octubre no passarà com el 9 de novembre i que “no se celebrarà el referèndum”. “Va ser un ridícul espantós veure com es van obrir els col·legis, com la vicepresidenta va donar les dades del recompte i com la televisió pública feia un seguiment com si es tractés d’una jornada electoral”, ha lamentat Rivera.

“L’Espanya que funciona és l’únic instrument que pot servir perquè hi deixin d’haver independentistes”, ha conclòs el líder de Ciutadans.