Categories: Noticies d'Economia

Reinventa’t Tarragona 2018: “Liderar empreses a la Quarta Revolució Industrial”

El fòrum organitzat per l’AED abordarà les claus de la digitalització empresarial el 22 de novembre al Palau Firal i de Congressos

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà dijous 22 de novembre el fòrum Reinventa’t, on es posaran sobre la taula les decisions que directius i empresaris han d’impulsar a les organitzacions per afrontar els reptes de la Quarta Revolució Industrial. Aquest procés està provocant una autèntica transformació dels models i estratègies de negoci en un entorn de canvis tecnològics i socials i de nous hàbits per part dels consumidors.

Avenços revolucionaris en intel·ligència artificial, robòtica, internet de les coses, vehicles autònoms, impressió 3D i blockchain, entre d’altres, estan redefinint indústries senceres i creant-ne de noves des de zero. Per abordar aquestes qüestions, l’AED reunirà al Palau Firal i de Congressos directius, empresaris i experts, que compartiran coneixements i experiències sobre la nova cultura empresarial, l’impacte de la tecnologia i els reptes de lideratge.

La jornada estarà presentada per l’expert en transformació digital Marc Vidal i comptarà amb les ponències de Josep Ametller, Founder Casa Ametller; Núria Blasco, directora general de TEPSA; Albert Bosch, emprenedor, esportista i aventurer; Carlos Buesa, CEO d’Oryzon; Pablo García, CEO d’Euroports Iberica; Santiago Márquez, CTO de Clluc; Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya; Daniel Milan, director general d’EMATSA; Maria Jesús Rico, sòcia Risc, Govern i Cumpliment de KPMG a Catalunya; Eloi Planes, president executiu de Fluidra i de Laura Solé, periodista dels serveis informatius de Televisió de Catalunya. La cloenda institucional anirà a càrrec de Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, i Josep Andreu, president del Consell d’AED a Tarragona.

Reinventa’t és una iniciativa de l’AED, amb el patrocini de Diputació de Tarragona, CaixaBank i Sorea, i amb la col·laboració de Port de Tarragona, Repsol, Sothis i Diari de Tarragona.

L’AED té com a missió contribuir a la millora individual i col·lectiva dels professionals que lideren les organitzacions del país. Actualment compta amb més de 2.100 membres i des del 2014 compta amb un Consell territorial que aplega els principals directius i directives de les comarques tarragonines.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 dies ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago