Orígens va començar divendres a la tarda i durant tot el cap de setmana s’han programat diverses activitats, com una subhasta de peix a l’antiga, un concurs de suquet de peix, un campionat de morra o la interpretació de diverses escenes de la vida quotidiana de fa cent anys, dramatitzades i dirigides per Marcel Ros.
A les set del vespre de diumenge es donarà per finalitzada aquesta primera edició d’Orígens, a la qual també s’hi ha sumat -entre altres entitats i associacions rapitenques- el col·lectiu de cuina, la Unió de Comerç Rapitenc i l’Institut els Alfacs. Alguns restaurants i bars del municipi ofereixen menús especials, com un ‘menú d’un mariner en un dia de pesca’, on no hi falta l’arrossejat. La regidoria d’Identitat, amb Rafa Balagué al capdavant, en estreta col·laboració amb el director tècnic d’Orígens, l’historiador Toni Cartes, han coordinat el programa d’actes.
Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…
A l'aproximació de les eleccions a Catalunya, l'associació Empresaris de Tarragona ha estat particularment activa,…
La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…
Com organització empresarial tenim un conjunt de dures i obligacions amb la societat que ens…
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…