El PDeCAT titlla els pressupostos de “penosos” i votarà en contra

Denuncia que PSC i PP tornen a supeditar la millora de la ciutat a la venda de patrimoni  

 

 

Redacció.- El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) votarà en contra dels pressupostos municipals per a l’any 2018 que l’equip de govern (PSC-PP) portarà al plenari previst per la setmana vinent. “Per tercer any consecutiu, socialistes i populars tornen a supeditar Tarragona a la venda de patrimoni”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, que ha qualificat els comptes de “penosos i absolutament decebedors”.

 “Se’ls hauria de caure la cara de vergonya”, ha manifestat Abelló, que considera que l’equip de govern “s’està rient dels tarragonins i tarragonines”. “La immensa majoria de les inversions només es podran realitzar si es venen solars municipals, quan en els  últims anys el govern no ha estat capaç de vendre’n ni un”, ha denunciat el portaveu del PDeCAT.

Abelló considera deplorable que partides com la d’un milió d’euros per millorar l’espai públic dels barris i del centre de Tarragona, la de 500.000 euros pel Banc d’Espanya o la de 25.000 euros pel Pla de Biblioteques estiguin, totes elles, supeditades a la venda de patrimoni municipal.

D’altra banda, el Grup Municipal del PDeCAT també lamenta que no s’hagin inclòs cap de les seves propostes. “Fa més d’un mes que ens vam reunir amb l’equip de govern per donar a conèixer les nostres demandes”, ha recordat Abelló, que critica que “ni tan sols s’han molestat en incloure la redacció del projecte Illa Corsini, acord aprovat per unanimitat en el passat plenari”. “Hi ha una manca absoluta de diàleg i una nul·la predisposició per arribar a acords per part de l’equip de govern”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.

“Malauradament, però, no ens sorprèn”, ha afegit Abelló, que ha assenyalat que l’equip de govern no és capaç de complir ni les seves pròpies propostes i promeses electorals. És el cas, per exemple del promès milió d’euros per als pressupostos participatius, també supeditat a la venda de patrimoni.