Nova victòria per a les Voltors davant Martorell

Les Voltors han disputat el tercer partit de lliga contra el combinat Rugbi Club Martorell-Anoia

Redacció.- Les jugadores locals han jugat un partit que ha anat de menys a més, en el qual han aconseguit arribar al descans amb una avantatja de set punts. Sílvia i Aurora, per a les Voltors, i Maria pel Martorell-Anoia, han estat les encarregades d’anotar els assajos. En la segona part, les jugadores locals han pogut realitzar el seu joc a la mà i, a més a més, han aprofitat l’expulsió momentània d’una jugadora visitant per anotar dos assajos més: Sílvia, per segona vegada, i Guti han ampliat la distància. En aquest moment, les jugadores del Tarragona han fet valer el seu millor estat físic. Desgastant la defensa rival, obrint les pilotes a la seva línia i atacant per davantera. Marta, a les acaballes del partit, ha sentenciat el matx amb l’assaig que donava el punt bonus i deixant un resultat de 33-7, que deixa a l’equip local en segona posició de la graella.