Els Mossos es personen a l’Ajuntament de Valls per requerir un expedient municipal

La investigació, que es troba secret de sumari, se centra en l’execució subsidiària d’obres en un immoble del Barri Antic

Redacció.- Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra s’han personat aquest divendres al migdia a l’Ajuntament de Valls per requerir expedients municipals en el marc d’una investigació que es troba sota secret de sumari. Segons fonts municipals, els agents han sol·licitat informació sobre un proveïdor i, després de comprovar la documentació, s’han endut còpia d’un expedient relatiu a una execució subsidiària d’obres en un immoble del Barri Antic de Valls. Les mateixes fonts han indicat que, sobre aquesta actuació, hi ha obert un contenciós administratiu i que l’Ajuntament va realitzar aquestes obres de forma subsidiària a causa del mal estat en què es trobava la casa. El cas està en mans de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra.
(En aquesta actualització es detalla que l’expedient està relacionat amb l’execució subsidiària d’obres en un immoble del Barri Antic de Valls, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat)

Els agents han accedit al consistori de la capital de l’Alt Camp pels volts de dos quarts d’una i n’han sortit al cap d’uns tres quarts d’hora.

En un comunicat, l’Ajuntament ha puntualitzat que “en cap cas s’ha produït ni registre ni escorcoll a les dependències municipals i que, com és habitual en aquests casos, des dels serveis jurídics municipals s’ha lliurat còpia de l’esmentat expedient”.

Fonts del consistori han manifestat la seva “màxima col·laboració” davant qualsevol sol·licitud d’informació de les autoritats.