La medallista mundial de natació sincronitzada, Ona Carbonell passa una jornada a les piscines de Vila-seca

Ha apadrinat el campus d’estiu del complex Piscines Vila-seca

Aquest dimecres la nedadora catalana, Ona Carbonell, recent medallista de plata al campionat del món de natació sincronitzada celebrat a Budapest, ha visitat al complex Piscines Vila-seca. La nedadora del Club Natació Sabadell ha arribat a Vila-seca amb els 105 joves nedadors que participen al III Campus Ona Carbonell coordinat per l’empresa Organitza SL.
Acompanyada de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i del director general del grup de gestió esportiva EKIP, Héctor Cruz, Ona Carbonell ha visitat les renovades instal•lacions del complex Piscines Vila-seca i ha valorat molt positivament la jornada en poder compaginar entrenaments en els dos tipus de piscina que hi ha al complex.
L’alcalde de Vila-seca ha remarcat l’excel•lent trajectòria de la nedadora i ha posat molt en valor la disciplina i l’esforç personal d’Ona Carbonell al llarg d’aquests anys plens d’èxits. Per la seva banda el director del grup EKIP, Héctor Cruz, ha anunciat que properament el complex Piscines Vila-seca posarà en marxa una escola d’iniciació de natació sincronitzada i de la qual Ona Carbonell serà l’ambaixadora.