Les piscines municipals incentiven les activitats entre els socis

S’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària de classes de natació i un 50% per a la tercera persona del mateix grup familiar.

  • Dilluns vinent s’obren les inscripcions a les activitats aquàtiques del Patronat Municipal d’Esports

Bonificació pels usuaris de les classes particulars de natació. Aquesta és la principal novetat de les activitats aquàtiques que el Patronat Municipal d’Esports oferta per a la temporada 2018/2019. En concret, s’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària d’aquestes classes i un 50% per a la tercera persona usuària, sempre que tinguin un nivell aquàtic similar. D’aquesta manera, enguany es torna a apostar pel que va ser novetat l’any passat: les classes particulars de natació. Es tracta de classes per a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament a una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €.  Els usuaris interessats s’han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports, mitjançant correu electrònic o telèfon, per concretar instal·lació, dia i horari. “Enguany hem fet un pas més i hem apostat per incentivar als abonats que són usuaris de les classes particulars. L’oferta d’activitats aquàtiques a les instal·lacions municipals no deixen de créixer perquè cada temporada que encetem busquem oferir les activitats que més s’adapten a les necessitats dels usuaris de les piscines”, remarca la consellera d’Esports, Elisa Vedrina.  

En total s’ofereixen 2.190 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar. La temporada de tardor començarà l’1 d’octubre i s’allargarà fins al 22 de desembre.

Les classes particulars de natació s’afegeixen a una programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats i activitats aquàtiques dirigides, així com cursos per prenadons i nadons, per adults, tecnificació, natació correctiva fibromialgia, aquasalut, aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d’altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup.

Del 27 d’agost al 2 de setembre es realitzarà el període d’inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d’Esports. Del 10 al 16 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada fins a exhaurir les places vacants i a la web.

 

Per a més informació:

www.esports.Tarragona.cat  

www.facebook.com/tgnesports