L’Ametlla de Mar bat el rècord de més persones fent snorkel en una mateixa platja amb 332 participants

L’empresa Plàncton Diving passarà material gràfic perquè intentar que s’inclogui al llibre dels Rècord Guinness

ACN L’Ametlla de Mar .- L’Ametlla de Mar (Baix Ebre) ha batut el rècord de més persones fent snorkel en una mateixa platja amb 332 participants. L’activitat s’ha fet aquest diumenge a la tarda a la platja de Sant Jordi amb la intenció que pugui ser inclosa al llibre dels Rècord Guinness. Això ho haurà de determinar l’organització després que visualitzin el material gràfic que se’ls farà arribar. El repte era reunir més de 250 persones fent busseig amb tub i ulleres durant un mínim de cinc minuts. L’empresa organitzadora, Plàncton Diving, ha explicat que, amb l’activitat, han volgut donar a conèixer la costa i el fons marítim de l’Ametlla de Mar. “Que la gent veiés que és molt bonic i que l’snorkel també es pot fer aquí baix, no només a la Costa Brava”, ha explicat Eli Bonfill.
Bonfill ha assegurat que ningú havia intentat reunir tantes persones fent snorkel en una mateixa platja i que van organitzar l’activitat per ser inclosos al llibre dels Rècord Guinness. Amb tot, es mostra escèptica perquè durant la immersió, alguns participants han aixecat el cap de l’aigua, i això podria invalidar l’activitat. L’organització comunicarà si entra o no al llibre en unes setmanes. “Ens donem per contentes, perquè segur que és un rècord mundial”, ha dit Bonfill.

L’Ametlla de Mar ja va intentar batre aquest mateix rècord l’any passat, però van fracassar perquè el dia de l’esdeveniment va fer mal temps. La setmana passada, Mataró també va intentar batre el mateix rècord a la platja del Varador, però només hi van participar 214 persones davant les 250 que requeria Guinness.