L’Alcalde Ballesteros visita les obres del camp de futbol municipal de Calafell, seu dels Jocs Mediterranis

L’Alcalde Ballesteros visita les obres del camp de futbol municipal de Calafell, seu dels Jocs Mediterranis

Ajuntament de Tarragona.- L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, han realitzat avui una visita institucional a Calafell per comprovar de primera mà l’evolució de les obres de remodelació del camp de futbol municipal, que acollirà proves de futbol de Tarragona 2018. La visita també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré i la regidora d’esports del municipi, Maite González.

L’actuació al camp de futbol és la primera remodelació en profunditat d’aquesta instal·lació, construïda l’any 1970. Els treballs preveuen la construcció d’una nova graderia amb capacitat per a gairebé 800 espectadors, suprimir les barreres arquitectòniques i una reforma en profunditat dels vestuaris. Les obres, que es preveu que estiguin enllestides en tres setmanes, tenen un cost de 2,8 milions d’euros i estan cofinançades per l’Ajuntament de Calafell i la Diputació de Tarragona. L’estadi ja ha estat batejat amb el nom de Juan Ríos, emblemàtic futbolista local, ja traspassat.

Ballesteros també ha dit que “aquest no era un projecte de ciutat, sinó de territori i de país. I estem molt contents de veure que els Jocs deixaran un llegat important i han posat al dia una bona part de les instal·lacions esportives d’aquest territori al nivell que toca al segle XXI”. I ha afegit que “estem orgullosos del suport que hem rebut dels ajuntaments de les ciutats seu dels Jocs, que han estat al nostre costat en els moments més difícils que ha passat l’organització”.

Per la seva banda, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha subratllat que “els Jocs són una oportunitat per donar-nos a conèixer al món. A més, la remodelació del camp ens dóna una marca forta de turisme esportiu”. Ferré ha afegit que “el més important, però, és que deixem enrere una instal·lació obsoleta per tenir-ne una de magnífica, que donarà servei als centenars de practicants del futbol que l’utilitzen”.