Dilluns s’obren les inscripcions per a la Festa Aquàtica i la Masterclass de Zumba i Cycling Indooor

Les activitats, organitzades pel Patronat Municipal d’Esports, tindran lloc els dies 16 i 17 de juny

Ajuntament de Tarragona.- Aquest dilluns 29 de maig obren les inscripcions per a la Masterclass de Zumba i Cycling Indoor i la Festa Aquàtica Infantil que el Patronat Municipal d’Esports organitza per als dies 16 i 17 de juny, respectivament.

Per tercer any consecutiu les instal·lacions esportives municipals de Riu Clar i Sant Pere i Sant Pau acolliran el dissabte 17 de juny, de 17 a 20 h, una Festa Aquàtica adreçada a infants i joves d’1 a 17 anys. Durant tota la tarda els participants podran gaudir de jocs amb inflables, propostes subaquàtiques i jocs a la gespa, activitats en tots els casos dirigides i controlades per monitors.

D’altra banda, el dia abans, 16 de juny, de 18.30 a 19.30 h, la instal·lació esportiva municipal de la Part Baixa i Serrallo acollirà una Masterclass de Zumba i Cycling Indoor. En concret la sessió de zumba tindrà lloc a l’esplanada de davant del pavelló, mentre que el ciclisme es practicarà al gimnàs ubicat al segon pis de l’equipament.

Les inscripcions per a les dues activitats ja es poden formalitzar del 29 de maig al 6 de juny a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals (Riu Clar, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Part Baixa i Serrallo). En el cas de la Festa Aquàtica, les inscripcions estan adreçades a cursetistes i abonats del Patronat Municipal d’Esports, amb prioritat per al primer col·lectiu.