La XVII Nit d’Artistes de Cambrils omplira el Parc de Pinaret

L’esdeveniment artístic, que se celebrarà el 18 d’agost a les 22 hores, inclourà enguany demostracions de mentalisme i hipnosis.

  • El públic podrà gaudir d’un total de 19 espectacles de diferents disciplines d’entre 5 i 10 minuts. La festa de l’escuma i els jocs familiars del 16 d’agost completen el programa d’actes.

La XVII Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) omplirà  al Parc del Pinaret amb un total de 19 espectacles de diferents disciplines artístiques el proper dissabte, 18 d’agost, a les 22 hores.

Aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, s’ha convertit en un referent de la zona, ja que en uns sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor. A més, per primera vegada, enguany s’hi ha incorporat demostracions de mentalisme i hipnosis.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Joventut, Eduard Pellicer, i el president de la NAC, Pere Martí, han presentat aquest matí el programa d’activitats, que es completa amb la festa de l’escuma i els jocs de fusta familiar de dijous.

La Nit d’artistes es va ajornar l’any passat amb motiu de l’atemptat i finalment, el 15 de setembre, es va haver de suspendre per la pluja. Per això, el president de la NAC ha afirmat que enguany artistes, organitzadors i públic tenen el doble de ganes de passar-ho bé i viure una nova edició de l’esdeveniment.

La NAC aposta pel talent jove i s’ha convertit en un aparador perquè creadors del municipi i de la comarca tinguin l’oportunitat de pujar a un escenari i donar-se a conèixer amb tastets d’entre 5 i 10 minuts. El programa amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.

PROGRAMA

Dijous, 16 d’agost

16:30 hores. Passeig Albert

Festa de l’escuma amb la companyia Festa i Fusta. Activitat gratuïta

18 hores. Plaça de l a Vila

Jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta. Activitat gratuïta en col·laboració amb Vila Centre.

Dissabte, 18 d’agost

22 hores. Parc del Pinaret

XVII Nit d’Artistes de Cambrils amb un total de 19 espectacles i l’actuació de la Banda de la Gamba. Activitat Gratuïta. Servei de bar i entrepans.