La jornada, que començarà a les 9.30 hores i s’allargarà fins a la tarda, comptarà amb experts com l’enòleg Eduard Pié, la sommelier Anna Casabona, el ceramista Carles Llarch, l’arqueòloga Laura Bricio i l’enginyer i professor de l‘Institut de l’Ebre, Agustí Baubí. La periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació Ruth Troyano moderarà una taula rodona i també hi haurà una demostració de creació de gerra a càrrec del professor de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa Xavier Pino i l’enòloga Montserrat Nadal. Per acabar, els assistents podran participar en un tast de vins a càrrec de la sommelier Imma Monclús i l’enòleg Joan Ramon Bada.
Aquesta jornada té per objectiu dinamitzar l’ús de la ceràmica des de la innovació, el disseny i la creació a través del producte de proximitat i incorporant criteris de sostenibilitat; incrementar les sortides professionals del terrissaire; posar en contacte professionals del sector i fomentar la innovació i la creativitat. Participar-hi tindrà cost de 28 euros i caldrà realitzar inscripció prèviament al telèfon 977 444 163 o enviant un correu electrònic a eadtortosa@dipta.cat .
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…
Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…
Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…
Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…
Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència, serveis…