La Diputació organitza una jornada tècnica sobre l’ús de la ceràmica per a fermentar el vi

Experts participants en la jornada ‘Fermentar vi en ceràmica’

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa oferirà el proper divendres 30 de novembre la jornada tècnica Fermentar vi en ceràmica.

  • Amb aquesta activitat arrencarà un cicle sobre Ceràmica: Innovació i Tendències que pretén aplicar nous usos de la ceràmica als àmbits professionals de l’alimentació, la indústria, el disseny i la cultura.

La jornada, que començarà a les 9.30 hores i s’allargarà fins a la tarda, comptarà amb experts com l’enòleg Eduard Pié, la sommelier Anna Casabona, el ceramista Carles Llarch, l’arqueòloga Laura Bricio i l’enginyer i professor de l‘Institut de l’Ebre, Agustí Baubí. La periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació Ruth Troyano moderarà una taula rodona i també hi haurà una demostració de creació de gerra a càrrec del professor de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa Xavier Pino i l’enòloga Montserrat Nadal. Per acabar, els assistents podran participar en un tast de vins a càrrec de la sommelier Imma Monclús i l’enòleg Joan Ramon Bada.

Aquesta jornada té per objectiu dinamitzar l’ús de la ceràmica des de la innovació, el disseny i la creació a través del producte de proximitat i incorporant criteris de sostenibilitat; incrementar les sortides professionals del terrissaire; posar en contacte professionals del sector i fomentar la innovació i la creativitat. Participar-hi tindrà cost de 28 euros i caldrà realitzar inscripció prèviament al telèfon 977 444 163 o enviant un correu electrònic a eadtortosa@dipta.cat .