Junqueras demana per carta a Montoro que es dirigeixi a ell pel control de la despesa

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, durant el ple del Parlament del 26 de juliol de 2017. (Horitzontal)

Li comunica que ja s’ha remès “la informació que ha estat sol·licitada”

ACN Barcelona .- El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha enviat aquest divendres una carta al ministre d’Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, en la qual li demana que es dirigeixi a ell com a vicepresident per a “qualsevol requeriment” relacionat amb l’enviament setmanal de despeses de la Generalitat. Així mateix, l’informa que, com a superior jeràrquic de la interventora de la Generalitat, Junqueras ha assumit les funcions de recepció dels requeriments d’informació que faci l’estat espanyol. La missiva, a la qual ha tingut accés l’ACN, li fa saber que ja ha enviat “la informació que ha estat sol·licitada”.
En la missiva li fa saber que el Govern va decidir dimarts que serà ell mateix com a vicepresident qui canalitzi tota la informació que s’enviï al ministeri sobre les despeses efectuades per la Generalitat.

Així doncs, Junqueras sol·licita al ministre que “qualsevol requeriment que es derivi del compliment” de l’acord sobre el major control de les despeses, sigui dirigit “personalment” al vicepresident i titular de la conselleria d’Economia i Hisenda.