Ja s´ha disputat la setena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs

En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu

Jaime M. Pérez Gosálbez*.- Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la setena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs que té lloc en Hospitalet de l´Infant. En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu. En segon lloc tenim a Víctor Plasencia de l´escola Escacs Salou i tercer José rodríguez de l´escola Escacs Salou. Miguel Sánchez Bernardino del club escacs Tarragona va 5º. Altre representant de Tarragona en Benet Negreiro que va 16è. David Varona de l´escacs Tarragona va 40º.
En aquesta jornada Francisco Javier Fernández va perdre front el salouenc Víctor Plasencia. Si destaquem el representant de Tarragona Miguel Sánchez Bernardino va perdre front a José rodríguez de Salou.
També tenim un grup B que està comandat per Jesús Gironès del Cambrils. Segon és Juan Maria Mercadé de Vila-rodona i tercera Francisca Pino de Constantí.
La líder Jesús Gironès va guanyar a Francisca Pino. Entre els 85 participants d´aquesta categoría encontrem al jugador del equip escacs Tarragona Carles Gràcia que ocupa la posició 21 i aquesta jornada va descansar. Miguel Casabo de Tarragona va el 34º.
*Foto: Facebook Club escola Escacs Salou