Ibarra: “El vot al PSC és el vot en defensa dels interessos de Tarragona”

“Els socialistes impulsarem un programa d’ocupació en economia verda que podria arribar a crear 2.000 nous llocs de treball”, ha dit la cap de llista socialista per Tarragona 

 

 

Redacció.- La cap de llista socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha afirmat aquest diumenge que “el Govern de Miquel Iceta aprovarà un programa d’ocupació i reactivació econòmica sostenible en sectors vinculats amb l’economia verda que, segons les nostres estimacions, podria arribar a crear 2.000 nous llocs de treball a les comarques tarragonines aquests propers quatre anys”.

Segons ha denunciat la candidata tarragonina, “el Govern de Junts pel Sí i la CUP no han fet res en aquest àmbit estratègic de país. Cal redreçar aquesta inacció i impulsar la transició ecològica de l’economia que permeti el desenvolupament de les energies renovables. Estem davant d’un repte molt important, nosaltres estimem que aquests nous sectors com l’energia eòlica, els vehicles elèctrics, la depuració de l’aigua i dels residus i la investigació del conjunt del sector poden arribar a generar 20.000 nous llocs de treball en el conjunt de Catalunya”.

En aquest sentit Rosa Maria Ibarra ha afirmat que “la lluita contra el canvi climàtic és una prioritat absoluta del PSC. Aquesta transició ecològica ens permetrà aprofitar l’oportunitat econòmica que suposen les energies renovables pel que fa a la creació de nous llocs de treball en l’actual context encara molt marcat per la crisi econòmica”.

D’altra banda, la candidata del PSC s’ha mostrat convençuda “que aquesta campanya electoral està posant les coses molt clares: si volem quatre anys més d’embolic, de cròniques judicials, baralles, insults i desqualificacions l’oferta és molt amplia però qui vulgui solucions i un camí de concòrdia per garantir la convivència i assegurar el progrés econòmic per a tothom només té un candidat: Miquel Iceta”.

Finalment, Rosa Maria Ibarra ha tornat a destacar que “el vot al PSC és el vot en defensa dels interessos de Tarragona al Parlament. Avui ja és el sisè dia de la campanya electoral i constatem amb consternació que la resta de candidatures no fan propostes per Tarragona i que n’hi ha que no tenen ni tan sols un programa per les nostres comarques. Estan missing de Tarragona. No és el nostre cas, nosaltres cada dia presentem un compromís concret del nostre programa per Tarragona perquè el nostre compromís és total, al 100%, amb Tarragona i la seva gent”, ha explicat.