El PSC presenta avui el futur equip de Ballesteros

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presideix un plenari.

El PSC de Tarragona presenta aquesta tarda la llista que encapçala Josep Fèlix Ballesteros per buscar el seu quart mandat com a alcalde de Tarragona. No és cap sorpresa que l’acompanyaran regidors de la màxima confiança com Pau Pérez (3) o Begoña Floria (4), i las ‘quinielas’ també apunten cap a l’actual entrenador del CBT Berni Álvarez (5) com fitxage estrella. Francesc Roca (7) i Anna Santos (6) també sembla fixos entre els deu primers noms. Els consellers Milà, Villamayor i Martínez ja van anunciar que no repetiràn.

La que no continuarà és Elvira Ferrando, que va ser la segona a la lista de 2015 i que ha desestimat l’oferiment de l’alcalde. La consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes assegura que es tracta d’una decisió estrictament personal i que vol fer un «stop» en la seva vida. Ferrando agraeix el suport de l’alcalde i que comptés amb ella per formar part del seu equip per revalidar l’alcaldia.

La consellera considera que ha gestionat la seva àrea amb «eficàcia i eficiència» en temes que estaven encallats com el Mercat Central, el retorn dels marxants a plaça Corsini o la inauguració del rellotge carilló, i recorda que en el seu moment ja va dir que el seu pas per la política havia de ser puntual.

Encara que havia sonat amb força Montse Boronat, ahir, -segons informa Diari de Tarragona-, l’executiva local va acordar que la número ‘2’ de la llista sigui la portaveu de l’executiva local del partit a Tarragona, Sandra Ramos. Empresària nascuda el 1977, Ramos exerceix com a gerent d’una spin-off de la URV i és promotora d’un centre d’innovació universitària de l’àrea de l’enginyeria química. També presideix l’Associació de Músics de Tarragona. El 2009 va ser la candidata a les eleccions al Parlament Europeu i, el 2015, va ocupar el número ’12’ de la candidatura.

La presidenta de la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona (FAVT), Cristina Berrio, ocuparà el número ‘8’ de la candidatura.