El projecte ‘Rambla Science’ es presenta al ministre Pedro Duque

El Banc d'Espanya, seu del projecte europeu 'Rambla Science'

La Fundació Tarragona SMART presentarà el seu projecte al Ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, i al Premi Nobel de Química Ricarhd Schrock

La Fundació impulsa activitats i accions entorn a aquesta visita a Tarragona

Tarragona comptarà els propers dies 6, 7 i 8 de maig amb la visita i trobada entre el Premi Nobel de Química Ricahrd Schrock i el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, amb una sèrie d’accions i xerrades organitzades pel Centre d’Innovació AMIC i la Universitat Rovira i Virgili en col·laboració amb la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Càtedra Tarragona Smart City, el Port de Tarragona i l’AEQT, entre altres.
En aquest sentit el 6 de maig s’oferirà una jornada acadèmica entre les 9 i les 18 hores que inclourà la xerrada del ‘Bon dia Tarragona’ a la Cambra de Comerç entre les 9.30 i les 10.30 hores sota el títol ‘Molybdenum Olefin Metathesis Catalysts for Industrial Processes’ i ‘Successful Industrialization of Metathesis’ a càrrec de Mel Luetkens (CEO, Ximo Ltd.). Prèviament hi haurà atenció als mitjans i posteriorment visites a Dow Chemical, BASF i Sekisui Speciality Chemicals.
El 7 de maig la jornada Institucional entre les 10.30 i les 18 hores comptarà amb el diàleg conjunt entre el Premi Nobel de Química, Ricahrd Schrock i el ministre de Ciència i Innovació, Sr.Pedro Duque, en un acte a l’Aula Magna del Campus Catalunya entre les 12.30 i les 14 hores sota el títol ‘Industry-academia partnership: A successful strategy for innovation’ (El binomi acadèmia i indústria, una estratègia d’èxit per a la innovació). Prèviament s’oferirà atenció als mitjans.
A les 16.15h del mateix dia s’oferirà recepció a l’Ajuntament on serà presentat el projecte ‘Rambla Science’ i prèviament el projecte de la Fundació SMART.
Finalment el 8 de maig entre les 10.30 i les 18 hores se celebrarà la Jornada Acadèmica on destaca el Seminari ‘Advances in the Metathesis of Olefins with Molybdenum Catalysts’ per part del Premi Nobel de Química, Prof. Schrock, de 12h a 13.30h a la Sala de Graus de la ETSEQ. Posteriorment es visitaran les instal·lacions de Repsol.