DP World inicia un servei directe Port de Tarragona – Gènova

El primer vaixell, el Neuburg amb bandera de Xipre i un GT de 7852, va atracar a Tarragona a finals del mes de maig iniciant un servei setmanal i directe entre el Port Tarragona i el port de Gènova.

Aquesta línia compta amb una escala cada dimarts al Port de Tarragona i amb un temps de trànsit de 1,5 dies, i es pot realitzar el lliurament de la mercaderia al port de Gènova el dijous següent al matí.

Aquest servei està operat per la naviliera JSV Logistic, naviliera coneguda per trobar la solució que millor s’adapta a les necessitats logístiques de cada client. Disposa d’un servei de qualitat, amb la major diversitat de contenidors existents al mercat, i buscant sempre l’eficàcia en el transport per als clients, ideant i creant contenidors especials que ofereixin un valor afegit adaptant el contenidor a la seva càrrega.

Addicionalment, i enfocat al sector de la química de Tarragona, aquesta naviliera ofereix la possibilitat d’embarcar contenidors cisternes o secs propis o “SOC” (incloent contenidors intermodals de 21-22-24 i 30 peus, contenidors utilitzats majoritàriament per aquesta indústria per al trànsit intra europeu).

Cal destacar també que, com a alternativa al transport terrestre, ofereixen la possibilitat d’embarcar càrregues en 45’HCPW, contenidor que admet la mateixa càrrega que un tràiler convencional (33 europallets).

L’empresa estibadora d’aquest nou servei és DP World Tarragona situada al Moll d’Andalusia del Port de Tarragona, i l’empresa consignatària és Pérez y Cía, SA.