Dow lliura els premis 2017 de Seguretat, Salut, Medi ambient i Qualitat, a MASSA SERVEIS i CYMI

En un esdeveniment celebrat divendres passat 29 de juny, Dow Tarragona va congregar a 111 directius de 58 companyies per fer el lliurament dels seus premis 2017 en matèria de Seguretat, Salut, Medi ambient i Qualitat d’Execució de treballs.

Aquests premis, de caràcter anual, es concedeixen a aquelles empreses que obtenen millors resultats en aquests camps, d’acord amb els criteris establerts pel Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis.

Juan Alcalde, Gerent de MASSA SERVEIS, va recollir el Premi EH&S a la Millor Empresa de Serveis; mentre que, Carlos Sierra Harillo, Delegat de la Zona Nord-oest de CYMI, va rebre el Premi a la Qualitat de l’Execució de Treballs.

Com a mostra de la ferma aposta per la Innovació com a element diferenciador, també van ser homenatjades amb esments honorífics per les seves iniciatives i compromís en aquesta matèria les empreses FLOWSERVE i GRUP NAVEC. Durant la sessió es va presentar el recentment format Site Innovation Team i els projectes en curs en Dow Tarragona.

Jaume Sariol, Director d’Operacions de DowEspanya i Portugal i Director del Complex Industrial de Dow Tarragona, al costat de l’equip directiu responsable de cadascuna de les funcions representades, van lliurar aquests reconeixements que tenen per objectiu premiar a aquelles empreses amb millors resultats en execució, en termes de Qualitat i Seguretat, Salut i Medi ambient, de manera sostinguda al llarg de tot el passat any. “Com a empresa, no concebem una forma de treballar que no sigui segura i posem el “Zero” com nostra màxima a complir. I d’aquesta màxima de el “Zero” no són menys partícips les companyies que ens presten serveis. Les exigències i estàndards de seguretat de Dowsón també els seus i, per això, considerem tan important celebrar i compartir amb totes les fites en Seguretat”, va declarar Sariol. Així mateix, va reconèixer a les empreses que han col·laborat a l’obtenció dels excel·lents resultats en seguretat de Dow Tarragona, com són les 8,5 milions d’hores sense accidents.

El lliurament d’aquests premis va tenir lloc dins del marc de la reunió anual que Dow organitza amb les empreses de serveis que col·laboren en el Complex Industrial de Tarragona. María Blat, Contract Manager per TES i responsable del SMAT, i Nuria Ríos, Strategic SourcingSpecialist per a la regió Ibèrica, van ser les encarregades d’organitzar aquesta trobada, que va posar de manifest la rellevància per Dow de la labor que desenvolupen els empleats de les empreses de serveis que treballen al Centre. Durant l’aquesta reunió anual es van compartir els resultats del passat any, així com les expectatives i les àrees estratègiques per als propers dos anys. D’aquesta manera, juntament amb Seguretat, Salut i Medi ambient, Qualitat i Innovació, es va recalcar la importància d’altres aspectes fonamentals en l’estratègia de Dow, com la fiabilitat i la productivitat.

“Gràcies per venir avui aquí. És la millor mostra que tots estem compromesos amb la Seguretat. Des de Dow, no plantegem un futur sense ella i de cara a futures avaluacions d’ofertes tindrem molt en consideració la certificació de qualitat. Al cap i a la fi, estem segurs que un bon servei augmenta la nostra productivitat, fiabilitat, capacitat d’innovació i digitalització. L’any que ve el Site funcionarà com un I-Park en el qual convergirem tres empreses, la qual cosa suposarà majors oportunitats de creixement, però també una major aposta per la seguretat com a prioritat número u”, va afirmar Jaume Sariol.