La CUP defensa Arran i denuncia una campanya de “criminalització” i “amenaces”

La formació afirma que les accions de l’organització juvenil assenyalen els “problemes greus que pateixen les classes populars”

ACN Barcelona .- La CUP ha donat aquest divendres, a través d’un comunicat, el seu suport a l’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran i ha denunciat que els seus militants està sent víctimes d’una campanya de “criminalització” i “amenaces”. La formació anticapitalista ha detallat que compateix “la preocupació pel model turístic que es desenvolupa a la major part dels Països Catalans, basat en un model de capitalisme ferotge i destructor i que contribueix a empitjorar les condicions de vida de bona part de la ciutadania del nostre país”. La CUP considera que Arran ha assenyalat “un dels problemes greus que pateixen les classes populars” i s’ha mostrat partidària “d’impugnar el model turístic que patim i de promoure el debat sobre el model econòmic que volem per als Països Catalans”.
El comunicat de la CUP arriba després de diverses accions del col·lectiu Endavant contra empreses turístiques a Ciutat Vella