El Conservatori de Música de la Diputació lliura a Creu Roja les joguines recollides

 La iniciativa solidària va tenir lloc dissabte passat i ha permès reunir més d’un centenar de joguines, procedents del públic assistent als concerts i tallers musicals

 

Redacció.- La iniciativa solidària Música x Joguines del Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha culminat aquest migdia amb el lliurament d’un total de 119 joguines a representants de Creu Roja Reus, entitat que cada any realitza una campanya per recollir joguines destinades a famílies en situació econòmica vulnerable.

L’acte de lliurament ha tingut lloc al Palau Bofarull, a Reus, amb la presència del diputat delegat de Cultura, Joan Olivella; del president de l’Assemblea de la Creu Roja Local a Reus, Josep Miquel Segura, i del director del Conservatori, Víctor Santapau.

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus va obrir dissabte passat les portes a tot el públic per oferir concerts i tallers gratuïts, a canvi que els assistents portessin aquell dia una joguina nova i no bèl·lica. A l’escenari de l’Auditori Higini Anglès hi van actuar l’orquestra de corda i clavicèmbal, diferents agrupacions de corda, i el singular músic Xavier Lozano amb el seu espectacle Tubs del món. Durant tot el matí hi va haver tallers per nadons i per infants amb la música com a protagonista.

La iniciativa Música x Joguines ha permès acostar l’activitat del centre d’educació musical de la Diputació a Reus a tothom, alhora que ha fet possible la col·laboració solidària de la ciutadania al costat de Creu Roja Reus per fer realitat els somnis de tots els infants de la ciutat aquest Nadal.