La Cepta lliura els Guardóns de la XVII Nit Empresarial

Foto Agnès Llorens

La patronal Cepta lliura el Guardó d’Honor a la companyia de transport per carretera Hife

Redacció.- La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (Cepta) ha lliurat aquest divendres el seu Guardó d’Honor 2017 a la companyia de transport de viatgers per carretera Hife, amb seu a Tortosa, ha informat la patronal en un comunicat.

El reconeixement s’ha lliurat la nit d’aquest divendres durant la XVII Nit Empresarial, celebrada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona sota el lema ‘2018, tret de sortida’, en què s’han lliurat 12 premis més.

La resta de premiats han estat un reconeixement especial al primer president de Cepta, Francesc Llevat; Pacte Camp de Valls (promoció activitat empresarial); Domini de la Cartoixa (economia col·laborativa); SCA Espanya (economia social), i Fundació Ecom (responsabilitat social). També s’ha guardonat a Jigsaw British school (creació d’ocupació); Autocars Nika (empresa familiar); Mas Foraster 1923 (emprenedoria); Movertis (innovació); Sindar Europea (internacionalització); Dow Chemica Iberica (trajectòria empresarial), i Societat Espanyola de Carburos Metálicos (empresa destacada).

La segona part de la Nit s’ha centrat en l’oportunitat que representaran com llegat per la ciutat les inversions previstes pels Jocs Mediterranis 2018 i les seves repercussions pel territori, exposició que ha anat a carrec del Conseller responsable de l’organització del Jocs, Javier Vilamayor.