La campanya ‘Tarragona, posa’t a punt’ continua aquesta setmana

La Brigada d’Intervenció Ràpida està fent reparacions a la via pública en tots els barris i zones de la ciutat

Redacció.- La campanya ‘Tarragona, posa’t a punt’ que va endegar la primera quinzena d’agost la conselleria d’Espais Públics continua arranjant el paviment asfàltic, el de les voreres de carrers i places i tots els desperfectes a la via pública. En concret, la Brigada d’Intervenció Ràpida enceta aquesta setmana les tasques intensives de reparació de voreres a carrer Sevilla, Prat de la Riba, Lleida i Doctor Mallafré i arranjaran l’asfalt del carrer Ramon i Cajal, molt malmès pel trànsit rodat.

La setmana vinent, del 16 al 22 d’octubre, els operaris de la Brigada d’Intervenció Ràpida treballaran altres carrers de Llevant com Cala Romana, Boscos i La Móra. També faran reparacions de voreres i asfaltat a Sant Pere i Sant Pau.

Així mateix, la BIR va actuar la setmana passada a les voreres de Sant Antoni Maria Claret, Vidal i Barraquer, Pau Casals i Guillem Oliver. Així mateix, també van arranjar l’asfalt dels carrers Caputxins, Soler, Gasòmetre i Colom.

Altres carrers on han actuat les darreres setmanes són a les voreres de l’avinguda Andorra, Pere Martell, Vidal i Barraquer i Ramon i Cajal i va reparar l’asfalt de Vidal i Barraquer, avinguda Andorra, República Argentina i el carrer Pere Martell.

“Vam iniciar la campanya intensiva a l’agost i no hem parat de reparar i arranjar la via pública amb l’objectiu de millorar l’espai públic de Tarragona. Actualment -explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín-, tenim 35 incidències obertes, de les quals 19 procedeixen de l’Epp, 7 per reclamacions telefòniques i 9 per inspeccions. Continuem i no pararem fins que Tarragona estigui a punt”.

La primera zona la ciutat ja ha experimentat aquesta posada a punt és La Floresta-L’Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total es van fer més de 34 actuacions.

“Els operaris de la Bir actuaran per espai de tres setmanes actuant a aquests barris de la ciutat, és a dir, fins a finals del mes d’agost”, afegeix el conseller Martín.

Una altra de les zones que ja s’han arranjat és el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.