Botiguers de Montblanc, la UBCM, presenta, amb una gran festa, el naixement de la nova targeta comercial Tot Vila

Ganga Food Night es celebrarà l’1 de setembre, en la qual una trentena de comerços vendran estocs al carrer, amb música i degustacions al centre comercial de Montblanc 

  • A partir del 3 de setembre, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) posarà en marxa una nova targeta comercial, anomenada Tot Vila.

La targeta permet gaudir de descomptes, sortejos i promocions mensuals, i ofertes exclusives pels clients que s’hi donin d’alta en la vintena d’establiments de la UBCM que inicialment s’han adherit. A semblança d’altres targetes de descomptes que usa la gran distribució, l’alta i el manteniment de Tot Vila són gratuïts. Sols cal que el client ompli un formulari amb les seves dades, i la targeta se li lliurarà al moment o se li enviarà per correu postal. Tot Vila acumula diners virtuals per cada compra realitzada, a descomptar de properes compres en el mateix establiment on s’ha realitzat. L’establiment registrarà la compra mitjançant un lector de targetes i un programari informàtic propi. El sistema de fidelització també permet carregar diners a un segon tipus de targeta, la Targeta Regal, que funciona com un moneder virtual per poder gastar-ne l’import a l’establiment on s’ha adquirit. Des del web www.totvila.cat els usuaris de la targeta podran consultar el seu saldo i demanar targetes.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica: “Tot Vila és una targeta amb imatge pròpia i adaptada a les necessitats del comerç montblanquí. Ara bé, targetes similars ja han estat provades amb molt d’èxit a altres poblacions catalanes, com ara Vic. Confiem en que la targeta contribuirà a fidelitzar els compradors al nostre comerç, alhora que els oferim nous serveis”. 

Sílvia Lafebre, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Montblanc, assegura: “El nostre objectiu és que els veïns i les veïnes comprin al seu propi poble, i que els consumidors i els comerciants li donin vida. Des de la regidoria, hem ajudat a la posada en marxa de la targeta invertint 4.500 euros ja que volem promoure el comerç montblanquí”.

Estocs, música i creacions culinàries

La presentació pública de la targeta serà el proper dissabte 1 de setembre, amb un nou esdeveniment, la Ganga Food Night, durant el qual es podran fer altes d’usuaris. La ja tradicional fira de venda d’estocs, a finals del període de rebaixes, es reformula així per sumar-hi comerços d’alimentació en una tarda-nit de compres, degustacions i música, amb 30 establiments participants i 3 entitats de la vila. El carrer Major, des de l’accés per la plaça de Sant Francesc i la plaça de Sant Miquel s’il·luminaran, decoraran i es muntaran espais per a seure i degustar plats elaborats per 8 comerços alimentaris i un celler montblanquí. Els espais de degustació s’alternaran amb 21 de botigues que vendran productes tèxtils, esportius, infantils, flors, de regal i per a animals, etc. a preus molt rebaixats. A més, també hi participaran les entitats Gat i Gos, La Casa dels Xuklis i Estrelles de Cambotja amb estands informatius. La festa començarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a la mitjanit. Tota la zona estarà amenitzada amb música de DJ. A les 9 de la nit, es presentarà la targeta Tot Vila, en un acte on se n’explicaran els avantatges i el funcionament. 

Aquests són els establiments participants a la Ganga Food Night: Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Celler Foraster, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, L’Elefant Blau, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Bumback, Naturlandia la Conca, La Baldufa, Klins, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga’n’Sun. I les entitats amb estand informatiu són: Gat i Gos, La Casa dels Xuklis i Estrelles de Cambotja.