Ballesteros diu ‘prou’ a la sospita permanent sobre l’activitat política

L’alcalde ho ha dit després que la CUP hagi presentat una denúncia contra els tinents d’alcalde Pau Pérez i José Luís Martin per a presumptes incompatibilitats dels seus càrrecs amb els que ostentaven al Club Nàutic.

ACN Tarragona .- Una suposada incompatibilitat de càrrecs ha desencadenat un foc creuat entre l’equip de govern a l’Ajuntament de Tarragona i el grup municipal de la CUP, a l’oposició.

“Ja n’hi ha prou, ja n’hi ha prou d’una punyetera vegada, de fer de la política un espectacle barroer, una sospita permanent i d’utilitzar la justícia per fer política; si no saben fer-ho d’una altra manera, que n’aprenguin”, ha sentenciat l’alcalde, només començar la seva compareixença.

El batlle s’ha ratificat en la seva plena confiança en l'”honestedat”, voluntat de servei públic i trajectòria” dels dos regidors. Ballesteros també ha retret a Laia Estrada (CUP) que “doni lliçons d’ètica l’única regidora que ha estat condemnada, té nassos…”.

“Això se’ls acabarà girant en contra”, ha declarat l’alcalde, que també ha titllat la “tropa” dels cupaires d’incoherents quan s'”obsessionen” en “utilitzar les forces de seguretat espanyoles, les lleis espanyoles i la justícia espanyola. quan estan tot el dia cridant a desobeir-les”.

La CUP ha respost que no admetran que l’alcalde “els digui què han i què no han de fer” i han aprofitat per avisar que contínuament els arriben denúncies de ciutadans -anònims o no- que els posen en alerta de fets investigables d’un ajuntament on ells volen “fer net”.