Avui comença la venda de entrades de la temporada dels teatres de Tarragona

Els tiquets per a la nova temporada estaran a disposició del públic des de les 9h del matí a la web de Teatres ia les taquilles del Teatre Tarragona

Redacció.- La nova temporada de teatre a Tarragona s’acosta, i a partir d’avui les entrades per gaudir estaran disponibles per a tot aquell que vulgui, a partir de les 9 d’aquest matí.

L’Ajuntament, així mateix, facilita el web de Teatres per adquirir els tiquets, encara que els més tradicionals també podran adquirir-los en les taquilles del Teatre Tarragona, que compten amb un nou i ampliat horari: dimecres de 11 a 13 hi dijous i divendres d’11 a 13 hi de 17 a 19 hores.

La temporada dels Teatres de Tarragona consta de 45 espectacles, 28 en la programació regular i 17 en els tres nous cicles estables dedicats a la música tradicional, el jazz i la dansa contemporània.

La temporada arrenca oficialment aquest dissabte amb el concert de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae amb la soprano Ainhoa Arteta i continuarà el dissabte 21 d’octubre amb l’espectacle infantil Nàufrags de la companyia La Industrial Teatrera i els dies 26 i 27 d’octubre amb les representacions d’Art.