Categories: Noticies de Politica

Arrimadas crida a “tornar a unir els catalans” a Tarragona

La líder de Cs diu que l’única empresa que ha de marxar és la “fàbrica de fer mentides” de Puigdemont, Junqueras i Forcadell

Redacció.- La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha apostat per “tornar a unir els catalans i tornar a generar el respecte i l’admiració que Catalunya sempre ha transmès” en un acte al Balcó del Mediterrani de Tarragona davant més de 1.000 persones, segons la formació. La cap de l’oposició ha denunciat que l’anterior i “fugit” Govern “parli molt de Catalunya però molt poc amb els catalans”, i li ha recriminat que “mai un govern català hagués fet tant mal al seu poble en tan poc temps”. Arrimadas ha afegit que “l’única fàbrica” que ha de marxar de Catalunya és “la fàbrica de fer mentides del senyor Puigdemont, Junqueras i Forcadell”. I ha instat les més de 2.000 empreses que han sortit a “tornar a aquesta gran terra per recuperar entre tots les inversions, el turisme i el futur”.
Acompanyada pels diputats per Tarragona, Matías Alonso i Lorena Roldán, i el portaveu a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, Arrimadas s’ha compromès a “buscar un acord transversal i de sentit comú per al futur Govern de la Generalitat on les polítiques socials i l’econòmica siguin la prioritat”.

El diputat de Cs per Tarragona Matías Alonso ha explicat que “Ciutadans va néixer per posar fi al desvari nacionalista i acabar amb el populisme gratuït que impera en la política catalana”. I en aquest sentit ha animat els assistents a acudir a les urnes en massa el 21 de desembre perquè “votar taronja serà dir adéu al ‘Procés’, al monotema i al 3%, i dir ‘hola’ a una nova etapa política a Catalunya que fomenti la cohesió des de les institucions democràtiques i treballi per solucionar els problemes reals dels catalans com són recuperar l’economia, l’ocupació i la convivència”.

Sobre el “pacte del PSC amb Unió”, la diputada de Cs Lorena Roldán s’ha dirigit a l’alcalde de Tarragona, Ballesteros, perquè li recordi a Miquel Iceta que “hauria de pensar una mica més en els catalans i una mica menys en els seus escons”, ja que en aquestes eleccions “ens juguem molt”. I ha reivindicat que “Ciutadans ha estat el partit que més propostes socials i econòmiques ha presentat en l’última legislatura en el Parlament de Catalunya.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

5 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

5 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago