Aquest Nàstic convida a l’optimisme (1-5)

Els de Rodri aclaparen al Còrdova i surten de la zona de descens

Redacció.- El que prometia ser un partit complicadíssim, va acabar sent una golejada d’escàndol, si bé el marcador va reflexar una gran diferència entre els dos equips, això no es va veure al camp.

El Nàstic va començar ràpid. Molt ràpid. 47 segons, concretament va ser el que va necessitar Barreiro per filtrar una passada a un home en ratxa, Ike Uche, que va batre al porter del Còrdova de tret creuat. I tan sols un quart d’hora després, el nigerià tornava a marcar per sobre del porter amb una classe i sang freda que atresoren molt pocs.

Però el Còrdova no s’anava a rendir. En absolut. En el minut 19, després d’un contraatac amb una mica de fortuna, Guardiola retallava distàncies. I fins al descans, els cordovesos van provar, sense èxit, al meta Dimitrievski. La sensació era de domini total dels verd-i-blancs.

Entrada ja la segona part, el Còrdova tindria l’empat en les botes de Jovanovic, i quan ho tenia tot per marcar, la va enviar fora.

I no seria fins a l’últim quart d’hora quan va començar el festival golejador dels de Rodri. Primer va ser Delgado després del rebutgi d’un penal, i després arribaria el doblet de Barreiro; regatejant al porter i, finalment, de penal.

Victoria balsàmica, primera pels de Rodri fora de casa,que suposa la sortida del descens, encara restant que es jugui el partit ajornat contra el Barcelona B.