Categories: Noticies de Societat

TV3 obté el millor resultat en deu anys

A l’octubre, el seu millor resultat des del 2007 amb un 17,5% de quota de pantalla

Redacció.- TV3 ha obtingut aquest octubre una quota de pantalla del 17,5%, el millor resultat d’audiència dels darrers deu anys, concretament des del març del 2007 quan el panorama televisiu no estava tan fragmentat. Aquest registre se situa a 8,4 punts per sobre La Sexta, la segona cadena més vista del mes. De fet, la cadena pública catalana ha liderat els nivells d’audiència tots els dies del mes i ha situat 30 programes entre els 40 més vistos. També, el 3/24 ha superat per tercer mes consecutiu el seu propi rècord, amb una quota del 3,3%. Així mateix, els portals de la CCMA i del web de notícies del 324.cat han registrat un nou rècord d’audiència.
A banda, amb una quota del 18,4%, entre les 21.00 h i les 24.00 h, TV3 ha tornat a liderar un mes més la franja del ‘prime time’, amb 9,5 punts per sobre La Sexta, i també s’ha situat com a líder del ‘day time’ amb un 18%, també per sobre La Sexta, amb un 9,7% de quota de pantalla.

La televisió pública catalana ha situat durant l’octubre 30 programes en el rànquing dels més vistos del mes. D’aquests, 18 estan entre els 20 primers. A banda dels ‘Telenotícies’ i dels especials informatius, destacar el resultat del ‘Polònia’, que el dia 26 d’octubre amb 923.000 espectadors i una quota del 30,5%, va ser el més vist des del 4 de febrer del 2010.

El programa ‘Els matins’ ha tancat el mes amb una audiència mitjana de 126.000 espectadors i una quota del 23,3% i ha estat el mes més vist des del desembre del 2010. El partit de la Lliga de Campions entre l’Olympiacos i el Barça també ha entrat a la llista dels més vistos del mes amb un 28,3% de quota i 722.000 espectadors.

‘Merlí’ i ‘Preguntes freqüents’ continuen mantenint l’èxit i tots dos han fet aquest octubre un rècord de temporada. Pel que fa a la sèrie de sobretaula ‘Com si fos ahir’ ha estat líder de la seva franja tots els dies i ha tancat amb una mitjana de 245.000 espectadors i un 15,7% de quota.

Pel que fa a la tarda, el nou magazín ‘Tarda oberta’ ha liderat 12 de 16 dies i ha fet una mitjana de 202.000 espectadors i una quota del 14,0%. I l”Està passant’, l’informatiu satíric de Toni Soler, ha liderat 15 de 16 dies, i ha acabat el mes amb una audiència mitjana de 375.000 espectadors i un 17,5% de quota.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago