Els restaurants finalistes de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona han sigut els següents:
Categoria A (restaurants amb menús de preu mig a partir de 40 euros, vi no inclòs):
Villa Retiro (Xerta)
Antic Molí (Ulldecona)
Categoria B (restaurants amb menús de preu mig entre els 20 i els a 40 euros, vi no inclòs):
Vell Papiol (Calafell)
Hotel Hostal Sport (Falset)
Sanromà Restaurant (Castellvell del Camp)
Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)
Categoria C (restaurants amb menús de preu mig inferior a 20 euros, vi no inclòs):
La Morera (la Morera de Montsant)
Calaix de Sastre (Falset)
El certamen Cartaví té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. Igual com en l’anterior edició, s’han creat quatre jurats territorials que valoraran les cartes de vins dels restaurants del seu territori que seran reconeguts com a màxima expressió de la seva terra, al recolzar els vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya. Els restaurants finalistes, passen ara a la final catalana, que atorgarà els premis d’àmbit nacional Cartaví 2018.
La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha insistit que incrementar l'impost de les estades…
Aquesta manifestació de protesta es fa per expressar el descontent per l'abandonament i la manca…
Entre los materiales enviados por los centros del Grupo Mimara de la demarcación de Tarragona…
Grupo Fermator va organitzar recentment el Family Day a la seva seu de Doors Movement…
Planet Youth, el model més reeixit a nivell mundial per a la prevenció de consums…
La Realting MasterCup Regatta, evento internacional de carácter lúdico-deportivo organizado desde Cambrils que reúne a…