Categories: Noticies d'empreses

RPL-Invest presenta la seva activitat empresarial com alternativa a la gestió patrimonial i d’estalvi

RPL-Invest ha presentat la seva activitat empresarial en un acte celebrat al Círcol de Reus. RPL-Invest és una empresa local dedicada a oferir serveis d’assessorament i gestió patrimonial en l’àmbit del Camp de Tarragona.

Amb un tracte transparent i personalitzat, el CEO d’RPL-Invest, Gerard Domínguez, explica que «el nostre objectiu és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el grau més alt de rigor i professionalitat, sent una alternativa real a la banca tradicional». Amb més de trenta anys en els mercats financers l’objectiu de l’empresa és ser un punt de referència en la planificació financera.

Junt amb Gerard Domínguez, forma part d’RPL-Invest Gerard Zapater, assessor financer i desenvolupador estratègic de carteres. Es tracta de dos professionals financers autònoms sense lligams en cap entitat financera, la qual cosa elimina qualsevol conflicte d’interessos i crea una simbiosi entre client i assessor. L’empresa compta amb la qualificació European Financial Advisor, atorgada per l’associació europea de planificadors financers (EFPA), la qual acredita i avalua anualment per comprovar el compromís professional.

Respecte el funcionament d’RPL Invest, Gerard Domínguez detalla que «cada persona o família té les seves pròpies necessitats concretes i diferents, i des de la nostra empresa ens adaptem a la gestió de les finances en un marc adequat per cada situació, centrant-nos a buscar, elaborar i monitorar diferents estratègies d’inversió que afegeixin rendiment al patrimoni dels nostres clients».

Domínguez també remarca que «prioritzem la diversificació no correlacionada, és a dir, invertim sense vendre una imatge de guru i donar falses expectatives. De fet, la història ens ha demostrat que, com en altres sectors, els mercats financers també passen per períodes de modes i bombolles, i que la millor manera de què no ens esclati a les mans és invertir en base una proposta àmplia i variada».

Com empresa especialitzada en serveis d’inversió del patrimoni, treballen principalment en tres línies de negoci centrals, les quals poden ser modelades depenent de cada situació específica: la cartera multiestratègia, l’assessorament personalitzat i l’estalvi intel·ligent.

RPL Invest sorgeix de les arrels de la ciutat Reus, on a mitjans del segle XVIII esdevé una de les ciutats més importants en la comercialització d’aiguardent juntament París i Londres (RPL). Fundada l’any 1994, RPL-Invest treballa amb amb una cartera de més de 500 clients, amb 20 milions d’euros de volum econòmic gestionat. Situada a la Plaça Prim 14, la seva meta és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el major grau de rigor i objectivitat.

Per a més informació podeu visitar el web https://rpl-invest.com, escriure al correu electrònic info@rpl-invest.com o trucar al telefòn 977 34 25 59.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Anatrac expandeix el seu abast internacional exportant a 48 països de quatre continents

Des de la seva fundació el 2002, Anatrac ha treballat per portar els seus avançats…

1 setmana ago

Grupo Fermator posa en marxa la seva segona fàbrica a l’Índia

Grupo Fermator, multinacional reusenca referent en la producció de portes d'ascensor, ha posat en marxa…

3 setmanes ago

Grupo Vivanco y Eiffage envían por barco un primer pedido de 50.000 toneladas de árido de Vilanova d’Escornalbou a EEUU

Grupo Vivanco, con sede central en Reus, y Eiffage han unido sus fuerzas y han…

3 setmanes ago

El cementiri de Tarragona estrena un espai de memòria per al dol gestacional, perinatal i neonatal

La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, propietària del cementiri, ha impulsat aquesta…

3 setmanes ago

El Teta, festival feminista de Tarragona, escalfa motors

Tarragona se situa aquest divendres a la tarda al centre de la creació cultural en clau…

3 setmanes ago

Empresaris de Tarragona destaca la importància de la formació d’un Govern ràpid per impulsar els motors econòmics regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

1 mes ago