Quatre detinguts per robatoris amb força en domicilis dels barris de Ponent

Pla general d'un dels habitatges on havien actuat els lladres, a Tarragona. Imatge publicada el 14 de febrer del 2018. (Vertical)

Un dels lladres va ser enxampat ‘in fraganti’ mentre accedia per una finestra a l’interior d’un pis del carrer Tortosa

Redacció.- Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts a Tarragona quatre homes com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a interior de domicili, quatre d’ells en grau de temptativa. En el marc del dispositiu de prevenció de robatoris a habitatges, a les 11:40 hores, una patrulla d’agents de paisà va localitzar un individu accedint per una finestra a un domicili ubicat al carrer Tortosa. Immediatament, els agents el van interceptar i detenir. La investigació va permetre relacionar el detingut amb uns altres tres individus que, presumptament, haurien participat en la comissió de vuit robatoris amb força a domicilis. Els fets investigats haurien succeït entre el dia 11 de gener i el 13 de febrer, en domicilis ubicats als carrers Falset, Priorat, Balaguer i Tortosa, tots ells als barris de Ponent de la ciutat.
Durant la tarda d’aquest dimarts els agents van localitzar i detenir els altres tres homes, presumptes autors dels diferents robatoris. En conjunt, els arrestats tenen 18, 20, 24 i 31 anys, dos d’ells són de nacionalitat marroquina i dos d’algeriana, i tots quatre compten amb domicili a la ciutat de Tarragona.

Els investigadors no descarten que es puguin dur a terme futures detencions relacionades amb aquests delictes, fins i tot, la resolució de nous fets a partir dels objectes recuperats a la via pública que els lladres abandonaven en advertir que la policia s’adreçava a la seva posició.

Els detinguts, que acumulen onze antecedents policials per delictes contra el patrimoni, es troben a dependències policials pendents de passar a disposició judicial.