Categories: Noticies de Politica

Polèmic viatge de l’alcalde Ricomà a Ginebra per veure Marta Rovira

Pau Ricomà, acompanyat pel segon tinent d’Alcalde, responsable de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, s’ha desplaçat a Ginebra, Suïssa, per mantenir una «jornada de treball» amb la secretària general dels republicans, Marta Rovira, i altres càrrecs electes d’Esquerra. El viatge del batlle tarragoní no surt recollit en l’agenda pública d’actes de l’alcalde que es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Tarragona.

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha fet pública la trobada en una piulada, a darrera hora del vespre d’ahir dimecres, segons va informar Tarragona Digital. Ayats ha explicat que «hem mantingut una jornada de treball Ginebra amb la Marta Rovira i els companys de Tarragona, Lleida i Barcelona».«Seguim treballant incasablement per la vostra llibertat i la de tot el país, perquè ben aviat puguem repetir aquesta trobada a casa juntament amb l’Oriol» ha reblat Ayats.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, assabentat del viatge de Ricomà a Ginebra, ha declarat que «volem mostrar la nostra perplexitat perquè l’alcalde de Tarragona faci viatges institucionals d’amagatotis». «El viatge no consta ni a l’agenda de l’alcalde incomplint, d’aquesta manera, tota normativa de transparència» ha afegit Viñuales.

«De moment, el senyor Ricomà no ha fet absolutament res positiu per Tarragona. L’únic canvi que notem a la ciutat és la seva voluntat de penjar una pancarta a favor dels polítics presos a la façana del consistori així com fer viatges, que ens agradaria saber qui paga, a Ginebra, i en nom de tota Tarragona, a visitar fugats de la justícia» ha reblat el líder taronja tarragoní.

El grup municipal de Ciutadans ha entrat, a registre, una pregunta dirigida al batlle on manifesten que «no existeix constància del mateix com a viatge institucional» i sol·liciten «com s’ha portat a terme el pagament del mateix i les raons per les quals no consta aquest viatge a l’agenda de l’alcalde».

Davant del comunicat emès avui pel grup municipal de Ciutadans, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, vol manifestar el següent:

  • “El viatge realizat aquest dimecres s’ha sufragat íntegrament a títol individual.
  • Em vaig desplaçar a una reunió de treball amb els representants dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya als ajuntaments de les capitals catalanes, Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona, per valorar conjuntament amb la secretària general del meu partit, Marta Rovira, la situació política després de les eleccions municipals”.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago