Categories: Noticies de Societat

Nova reunió del Govern de Reus per a la Reactivació Econòmica i Social

El Govern de Reus ha celebrat aquest divendres, 8 de maig la segona reunió amb els portaveus dels grups municipals en marc de l’Estratègia Municipal per a la Reactivació Econòmica i Social. D’acord al compromís adquirit amb els grups de l’oposició, la trobada ha comptat també en aquesta ocasió amb la participació de representants empresarials, universitaris i sindicals de la Cambra de Comerç i la Universitat Rovira i Virgili i CCOO.

La reunió ha servit per recollir propostes entorn a la reactivació econòmica en el marc de l’ocupació, l’emprenedoria i altres àmbits econòmics, amb l’objectiu de buscar punts de consens que s’incorporaran al document final del Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus.

Pla per a la Reactivació Econòmica El Govern de Reus, preveient que la crisi sanitària derivaria també en una crisi econòmica, va convocar la Cimera per a la Reactivació Econòmica de Reus amb l’objectiu de conèixer de primera mà la situació i l’opinió dels agents empresarials, econòmics, socials, sindicals, i determinar quines mesures es podrien adoptar en l’àmbit local, així com reclamar a d’altres administracions per donar suport al teixit empresarial i garantir l’ocupació a la ciutat.

De la Cimera en va sortir el compromís de seguir analitzar la situació de manera més detallada i es van crear quatre Taules de Treball sectorial per definir objectius i accions a desenvolupar en l’àmbit econòmic i social. Aquestes taules, en les quals hi participen diferents regidories, es van posar a treballar a fons des del primer moment amb l’objectiu de caminar cap a la reactivació econòmica. Actualment s’està en la fase de recollida de dades i elaboració de propostes.

Els resultats de les Taules Sectorials i els punts de consens fruit del debat amb l’oposició s’incorporaran al Pla per a la Reactivació Econòmica de Reus.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Empresaris de Tarragona Destaca la Importància de la Formació d’un Govern Ràpid per Impulsar els Motors Econòmics Regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

5 dies ago

Participació Activa d’EdT en les Eleccions Catalanes amb 82 Propostes Econòmiques per Tarragona

A l'aproximació de les eleccions a Catalunya, l'associació Empresaris de Tarragona ha estat particularment activa,…

5 dies ago

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 setmanes ago

En el nostre imaginari: La Transformació de Tarragona en una Ciutat Verda

Com organització empresarial tenim un conjunt de dures i obligacions amb la societat que ens…

2 setmanes ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

3 setmanes ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

3 setmanes ago