Nous Sols Repsol al Consell d’Experts de l’AEHT

S’incorporen Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet

El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat al Jardí de l’Hotel Imperial Tarraco, l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels dos nous restaurants de la província de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol.

Josep Bertran, responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol i Francesc Pintado, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant i a Montserrat Montalba d’El Celler de l’Arbocet, com a mostra de benvinguda a un consell que actualment està format per personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: : Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí; i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Francesc Pintado, durant el seu discurs ha expressat que “El nostre Consell d’experts fa una tasca descomunal promocionant el nostre destí en promocions, presentacions, show cookings, tasts, jornades gastronòmiques… Són la imatge i el referent d’un sector que viu moments duríssims i que més que mai aposta per la qualitat amb sacrifici i amor a l’ofici”

Per una banda, Ferran Cerro, de Ferran Cerro Restaurant, s’ha mostrar agraït per aquest reconeixement i “aquesta oportunitat de formar part d’aquesta ‘família’” i ha animat a “tirar endavant units” fent referència a la situació actual del sector. Per altra banda, Montserrat Montalba, d’El Celler de l’Arbocet, també s’ha mostrat molt contenta i durant el seu discurs ha volgut fer menció al seu equip “sense ells tot això no seria possible”, ha dit.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 670 socis que en formen part.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb l’incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.

Ferran Cerro i Montserrat Montalba han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança depositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina.

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d’excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i avui també a l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

20 hores ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago