Mar Giné presenta el seu ‘Dream Team’ per assolir l’Alcaldia de Tarragona

Sota l’eslògan “Desperta Tarragona”, la candidata de Sí Tarragona (Ara Pacte Local) ha desvetllat una llista potent, forta i compromesa amb el canvi, amb moltes cares noves que provenen del món empresarial i professional qualificat.

En un ambient distès,  familiar i festiu, i davant d’un centenar de persones, Mar Giné ha donat a conèixer cadascun dels membres de la candidatura, amb una posada en escena original i divertida mostrant en forma de mosaic les “dotze raons per despertar la ciutat”. Entre els primers llocs destaquen l’Albert Vendrell, empresari de Tarragona molt vinculat a l’esport; el Ramon Vilaltella, advocat i economista compromès amb la ciutat; la Inés Batllé, odontòloga i empresària i l’Olga Urbano, especialista del cos de bombers i molt vinculada al món associatiu. També en Josep Ramon Tules, Pitu Mosquits, com a serrallenc destacat i un referent cultural a Tarragona. Tanca la llista, en Joan Giné, pare de la candidata,  docent i escriptor que ha estat més de 20 anys Director de l’IES Martí Franquès. L’acte de presentació es va celebrar ahir al vespre a la terrassa de l’Hotel H10 Imperial Tarraco,

Mar Giné ha mostrat la seva satisfacció per la configuració de la llista amb tanta celeritat i ha posat de manifest que “tots els membres s’han sumat al projecte amb els ulls tancats, amb moltes ganes de treballar i il·lusió, precisament perquè l’anhel pel canvi és palpable a la societat tarragonina”. La candidata a l’Alcaldia ha ressaltat la capacitat dels integrants de la llista que provenen del món empresarial, del teixit associatiu i veïnal i professionals qualificats de l’àmbit de la sanitat, educació i universitat , enginyeria i arquitectura, jurídic i econòmic i de la seguretat.

Durant la presentació, Sí Tarragona s’ha posicionat com el “Despertador pel canvi” i com a única alternativa per presentar propostes reals i efectives en tots els àmbits. Així mateix s’ha afirmat que es vol donar la volta a Tarragona i fer que recuperi aquella capitalitat que en algun moment va tenir la ciutat. En breu la formació Sí Tarragona presentarà les seves accions, basades en la millor gestió pública i que en tots els casos tindran com a objectiu que Tarragona és configuri com una ciutat exemplar en tots els àmbits, en el marc dels 12 eixos que configuren la seva campanya i que emulen les 12 hores d’un  despertador.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago