Categories: Noticies de Smartcity

La tercera edició de Connect@ es dedica al talent i la innovació amb perspectiva de gènere

El Palau de Fires i Congressos de Tarragona acull la trobada, impulsada per la Diputació de Tarragona, que dona a conèixer iniciatives emprenedores de la demarcació i que aplega prop de 200 participants 

La “Jornada Connect@: Talent i innovació amb perspectiva de gènere” consolida la trobada del sector de l’ocupació i l’emprenedoria del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquest any la trobada se centra en la perspectiva de gènere, dedicant-hi la xerrada inaugural i una taula rodona. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull aquest dijous la jornada, que compta amb prop de 140 assistents i 60 expositors, entre entitats i empreses emprenedores que donaran a conèixer les seves iniciatives.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha inaugurat la tercera Jornada Connect@, que ha comptat també amb l’assistència de la diputada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer. Durant la seva intervenció Llauradó ha explicat que “des de la Diputació treballem la perspectiva de gènere com a principi orientador en la gestió de totes les àrees, continguts, accions i polítiques”. A més, ha destacat “l’aposta que vam encetar en la darrera edició dels Premis Emprèn per impulsar mesures encaminades a afavorir la incorporació de les dones a sectors tradicionalment masculinitzats”.

La jornada s’ha iniciat amb la ponència inaugural “Liderar en clau femenina”, a càrrec d’Irene Tarradellas, directora de l’Impact Hub Barcelona. Una taula rodona moderada per Núria Ríos, consultora de màrqueting creatiu i honest i dinamitzadora de comunitats, tractarà “El futur en perspectiva de gènere”, que comptarà amb la participació de Núria Tusset Zamora, secretària del Consell de Direcció del SOC; Isabel Villalbí, cap de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta; Jaume Bages, consultor expert en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local; Karina Simieli, co-founder d’Expacia XR, i, Núria Tous, CEO d’Oliveta’s.  Durant la jornada  també es propicia l’intercanvi i el contacte entre els assistents i expositors i s’ha organitzat un concurs de Pitch, durant el qual les més de 30 empreses emprenedores participants poden presentar els seus projectes durant 1 minut cada una. La iniciativa que els assistents votin com a guanyadora rebrà el Premi Pitch, que es lliurarà al final de la jornada.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago