Després de les informacions que han transcendit als mitjans de comunicació, La Piemontesa vol deixar clar que la signatura està apostant molt fortament per la seva expansió.
Després de les informacions que han transcendit als mitjans de comunicació, La Piemontesa vol deixar clar que la signatura està apostant molt fortament per la seva expansió. “Actualment no hi ha cap interès a vendre un projecte que estem ampliant i pel qual apostem fermament” explica el seu gerent, José Antonio Ros i afegeix: “és normal que el nostre potencial resulti atractiu a Grups Inversors de cara a adquirir quota de mercat, però la nostra marca vol fer-ho amb els seus propis recursos i de la mà del seu fundador, el Sr. Juan Manuel Chacón”.
L’origen a Espanya de l’autèntica pasta italiana, un model de negoci implantat per Juan Manuel Chacón
El model de negoci de la Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d’experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians ‘La Tagliatella’, de la qual va ser propietari fins a 2006. Chacón, d’origen sevillà emigrat a Catalunya, és considerat el introductor a Espanya de l’autèntica pasta italiana en la forma que ara la coneixem.
En 2012, va crear Franquícies La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d’un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal. Destaca especialment la decoració dels restaurants, familiar, amigable i acollidora, amb la intenció de regalar al client una experiència gastronòmica inoblidable.
Es tracta d’un model que controla tot el seu procés de producció amb l’objectiu d’aconseguir la màxima qualitat des de l’elaboració de les seves pròpies receptes fins al servei al client. Per aquest motiu, La Piemontesa té el seu propi mercat, els seus proveïdors en origen, és el seu propi fabricador, la seva pròpia cuina central, elabora els seus productes i els ven en exclusiva als seus restaurants.
Actualment, Franquícies La Piemontesa ja té presència a Andalusia, Aragó, Catalunya, Madrid, Navarra, País Basc i València.