Categories: Noticies de Societat

Enxampat un home amb dues ordres d’ingrés a presó després de saltar-se un control i fugir conduint temeràriament per Tarragona

L’home circulava amb excés de velocitat i, quan els agents van intentar aturar-lo per notificar-li una sanció de trànsit, va fugir pel barri de Campclar  posant en greu risc la resta de conductors i vianants

El detingut, que amb aquesta acumula 23 detencions pels diferents cossos policials, va ingressar dissabte a presó. Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir aquest divendres un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i per desobediència i resistència als agents de l’autoritat. Al detingut també li constaven dues ordres judicials de detenció i ingrés a presó, ambdues per robatoris amb força, emeses pels Jutjats Penals de Reus i Tarragona.
Els fets van tenir lloc divendres al matí durant un control de velocitat  que s’havia muntat a l’autovia T-11, a l’altura del punt quilomètric 15. El radar va detectar un turisme a 134km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h. Per aquest motiu, la dotació va avisar a la patrulla encarregada de fer les notificacions per aturar el vehicle
Quan els agents, que es trobaven a la rotonda de la T-11 amb l’A-7, van veure apropar-se el turisme van observar que intentava passar desapercebut   col·locant-se darrera d’una furgoneta. Llavors, quan el conductor va veure que el mosso li ordenava que s’aturés, aquest no va fer cas i va accelerar fugint en direcció Tarragona. En aquesta maniobra, el policia va haver d’apartar-se d’un salt per no ser atropellat.
El conductor escàpol va seguir per la via fins a la rotonda d’entrada al barri de Campclar seguit per la patrulla dels mossos que, sense perdre’l de vista, havia donat l’avís a la resta de patrulles per aturar-lo.
Durant la seva fugida, el detingut va circular a gran velocitat pels carrers del barri posant en greu risc la resta d’usuaris de la via. El fugitiu va fer diverses rotondes en contra direcció, avançaments a velocitat excessiva i va travessar diversos passos de vianants sense aturar-se.
En un moment de la seva fugida, el conductor va enfilar per un carrer del barri on hi havia ressalts i, com que anava a massa velocitat, el vehicle va patir un cop a la part baixa i va començar a sortir fum. Llavors, l’home va sortir corrents.
Finalment, els agents van aconseguir interceptar-lo i detenir-lo, tot i l’actitud agressiva de l’home. Un cop identificat, els agents van comprovar que tenia pendents dues ordres judicials de detenció i ingrés a presó per robatoris amb força, una emesa pel Jutjat Penal de Reus i l’altra pel Jutjat Penal de Tarragona.
El detingut, a qui li consten 23 antecedents policials la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago