Categories: Noticies d'Esports

El Nàstic Genuine comença amb un empat i una victòria

A la jornada matinal, l’equip de Rafel Magrinyà ha jugat un partit emocionant davant l’Albacete, ja que de les quatre parts, dues han acabat amb empat i les altres dues amb victòria per la mínima de cada equip. L’1 a 1 final ha donat pas, com és habitual al fair-play amb les salutacions dels dos equips i les celebracions amb les seves respectives aficions.

El partit ha estat seguit ben d’aprop pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la consellera Irene Mallol i el director general, Lluí Fàbregas. A més, també han estat al costat de l’equip l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el regidor d’ensenyament, Francesc Roca. També ha seguit el partit atentament Rodrigo Cannaval, el director a Tarragona de BASF, patrocinador principal del Nàstic Genuine.

A la tarda, la pluja, que ja ha començat a caure al migdia, ha estat també protagonista del primer dia de la competició. El Nàstic Genuine s’ha enfrontat a la UD Las Palmas en un partit èpic que ha acabat amb remuntada grana. Després de començar perdent la primera part i empatar a la segona, s’ha imposat a la tercera i la quarta per guanyar finalment 2 a 1.

Les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou han acollit familiars, amics i seguidors de gairebé tots els equips de LaLiga Genuine Santander. Cal destacar la gran presència de seguidors del Nàstic, però també en especial de l’animada representació de l’Athletic Club, la SD Huesca o el Málaga CF.

Aquest diumenge es jugaran al matí els darrers partits d’aquesta primera fase, que començaran a partir de les 9.30 hores. El Nàstic Genuine rebrà a partir de les 11.30 hores al Málaga CF. Posteriorment, al voltant de les 13.30 hores, es farà l’entrega de medalles als participants al Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Campclar.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Empresaris de Tarragona Destaca la Importància de la Formació d’un Govern Ràpid per Impulsar els Motors Econòmics Regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

4 dies ago

Participació Activa d’EdT en les Eleccions Catalanes amb 82 Propostes Econòmiques per Tarragona

A l'aproximació de les eleccions a Catalunya, l'associació Empresaris de Tarragona ha estat particularment activa,…

4 dies ago

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 setmanes ago

En el nostre imaginari: La Transformació de Tarragona en una Ciutat Verda

Com organització empresarial tenim un conjunt de dures i obligacions amb la societat que ens…

2 setmanes ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

3 setmanes ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

3 setmanes ago