Deliranto reinterpreta ‘Carmen’ al seu nou menú gastronòmic

Nova proposta de l’equip de Pep Moreno per al restaurant Estrella Michelín de Salou

L’equip del restaurant Deliranto de Salou (una Estrella Michelín), amb el xef Pep Moreno al capdavant, ha presentat el nou menú degustació per a la temporada tardor-hivern, que es basa novament a ‘Carmen’, la protagonista de l’òpera de Bizet, un cant a la llibertat de la bella i passional cigarrera. Es tracta d’un guió gastronòmic que vol traslladar el comensal a un viatge de fantasia per tots els plats -26 degustacions al menú extens, i 19 a la versió reduïda-, amb la idea d’anar recreant alguns dels moments àlgids de la història de la bella gitana.

Com sempre, Pep Moreno ofereix una cuina d´experiències que va més enllà dels sabors. “A Deliranto expliquem històries, de manera que tots puguem viure durant unes hores el nostre propi conte, en aquest cas a través d’un menú gastronòmic que t’inspira les emocions i sentiments que transmet ‘Carmen’, la força de viure com ella vol i no com li manen els cànons, amb un protagonisme de la feminitat ben entesa i la força de la dona”.

En aquesta revisió de ‘Carmen’ de cara a la tardor-hivern canvia el 95% dels plats, amb alguns totalment nous i la reinterpretació d’altres en què es repeteixen ingredients. “Sempre deixem algun propi de cada estació; en aquest menú acaba per Nadal hi ha el caneló típic de l’àvia, a l’estiu sempre hi ha un ajoblanco o un gaspatxo,  ia la primavera no falten les verdures i hortalisses com a protagonistes”, explica el xef.

La nova cuina, reformada aquest 2023, torna a tenir el màxim protagonisme per fer més rica l’experiència gastronòmica dels clients, que comparteixen l’aperitiu amb els cuiners en aquest espai: “Sempre és important créixer i millorar, i nosaltres estem obsessionats amb la gent gaudeixi i ho recordi com una vivència molt especial”. El nou menú està disponible fins al proper 23 de desembre, data en què Deliranto tanca per vacances fins a l’1 de febrer.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La terminal del Port a Guadalajara-Marchamalo inicia la fase de muntatge de via per estar operativa a l’estiu de 2025 

Aquesta última fase de les obres de la PortTarragona Terminal Guadalajara Marchamalo consistirà en la…

3 dies ago

Mig centenar d’empreses es presenten a les ajudes de Tarragona Impulsa per a negocis de nova creació

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, vol donar un suport explícit a la…

4 dies ago

Paprec paralitza el contracte de la brossa a Tarragona

La companyia francesa ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la decisió del Tribunal de…

1 setmana ago

La FEAT reitera que el tramvia del Camp és un ‘disbarat’ sense cap justificació

La Federació de Transports de la Província de Tarragona (FEAT) ha reiterat que el projecte…

1 setmana ago

2024, reptes i oportunitats vs inestabilitat i desconfiança

En aquests primers sis mesos de l'any 2024, els empresaris  ens trobem davant d'un context…

4 setmanes ago

Anatrac expandeix el seu abast internacional exportant a 48 països de quatre continents

Des de la seva fundació el 2002, Anatrac ha treballat per portar els seus avançats…

2 mesos ago