Deliranto reinterpreta ‘Carmen’ al seu nou menú gastronòmic

Nova proposta de l’equip de Pep Moreno per al restaurant Estrella Michelín de Salou

L’equip del restaurant Deliranto de Salou (una Estrella Michelín), amb el xef Pep Moreno al capdavant, ha presentat el nou menú degustació per a la temporada tardor-hivern, que es basa novament a ‘Carmen’, la protagonista de l’òpera de Bizet, un cant a la llibertat de la bella i passional cigarrera. Es tracta d’un guió gastronòmic que vol traslladar el comensal a un viatge de fantasia per tots els plats -26 degustacions al menú extens, i 19 a la versió reduïda-, amb la idea d’anar recreant alguns dels moments àlgids de la història de la bella gitana.

Com sempre, Pep Moreno ofereix una cuina d´experiències que va més enllà dels sabors. “A Deliranto expliquem històries, de manera que tots puguem viure durant unes hores el nostre propi conte, en aquest cas a través d’un menú gastronòmic que t’inspira les emocions i sentiments que transmet ‘Carmen’, la força de viure com ella vol i no com li manen els cànons, amb un protagonisme de la feminitat ben entesa i la força de la dona”.

En aquesta revisió de ‘Carmen’ de cara a la tardor-hivern canvia el 95% dels plats, amb alguns totalment nous i la reinterpretació d’altres en què es repeteixen ingredients. “Sempre deixem algun propi de cada estació; en aquest menú acaba per Nadal hi ha el caneló típic de l’àvia, a l’estiu sempre hi ha un ajoblanco o un gaspatxo,  ia la primavera no falten les verdures i hortalisses com a protagonistes”, explica el xef.

La nova cuina, reformada aquest 2023, torna a tenir el màxim protagonisme per fer més rica l’experiència gastronòmica dels clients, que comparteixen l’aperitiu amb els cuiners en aquest espai: “Sempre és important créixer i millorar, i nosaltres estem obsessionats amb la gent gaudeixi i ho recordi com una vivència molt especial”. El nou menú està disponible fins al proper 23 de desembre, data en què Deliranto tanca per vacances fins a l’1 de febrer.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Anatrac expandeix el seu abast internacional exportant a 48 països de quatre continents

Des de la seva fundació el 2002, Anatrac ha treballat per portar els seus avançats…

1 setmana ago

Grupo Fermator posa en marxa la seva segona fàbrica a l’Índia

Grupo Fermator, multinacional reusenca referent en la producció de portes d'ascensor, ha posat en marxa…

3 setmanes ago

Grupo Vivanco y Eiffage envían por barco un primer pedido de 50.000 toneladas de árido de Vilanova d’Escornalbou a EEUU

Grupo Vivanco, con sede central en Reus, y Eiffage han unido sus fuerzas y han…

3 setmanes ago

El cementiri de Tarragona estrena un espai de memòria per al dol gestacional, perinatal i neonatal

La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, propietària del cementiri, ha impulsat aquesta…

3 setmanes ago

El Teta, festival feminista de Tarragona, escalfa motors

Tarragona se situa aquest divendres a la tarda al centre de la creació cultural en clau…

3 setmanes ago

Empresaris de Tarragona destaca la importància de la formació d’un Govern ràpid per impulsar els motors econòmics regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

1 mes ago