Categories: Noticies de Societat

Continua aquest cap de setmana el Salou Shopping Festival

Els actes continuen fins al 22 de setembre amb la ballada a ritme de shopping, la donació de sang, el tasting and street music and shopping, el salou fashion circuit, i la gran desfilada de moda Salou Fashion Street

  • El dimecres es van reprendre els actes del Salou Shopping Festival amb la Batucada Shopping on la Bandarra Street Orkestra va posar-hi el ritme.

Avui dijous, vine i gaudeix dels millors balls a ritme de shopping a partir de les 18 i fins les 21 hores al carrer Ponent, on podràs participar de les classes obertes de Swing, Country i Zumba, amb la col·laboració del grup de ball No Potser No Potser, i el Club Nàutic de Salou. A partir de les 17.30h i fins les 21.30h a l’Espigó del Moll veniu a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

El divendres podeu gaudir dels aparadors vivents per diferents botigues de Salou amb el Fashion Circuit acompanyats de la música de la Txaranga BandSonats a partir de les 18 hores. El mateix divendres també tindrà lloc el Tasting and Street Music and Shopping, una degustació de vi, sangria i vermut en diferents indrets de Salou a partir de les 18.30 i fins a les 20.30 hores. Així doncs, els carrers del nucli antic amb DJ Strictly Vinyls, la via Roma amb Maria Jacobs Duet Jimmy Vidal, el Passeig Jaume I amb Blues Colors, el carrer Major cantonada Josep Carner mab the Soulman Quartet Quartet, i el carrer Carles Buïgas cantonada carrer Saragossa amb DJ Blue Mambo, s’ompliran de la millor música.

Com a plat fort i ja per finalitzar el Salou Shopping Festival, el dissabte dia 22, comptarem amb una nova edició de la Salou Fashion Street a les 21h al C/Barcelona, per on desfilaran 35 models amb les ultimes tendències en roba i complements que es duran aquesta tardor/hivern amb la col·laboració d’onze establiments del municipi com son: Queen’s&Blaumarí, Cloe, Euphoria,R&X, RosasBlancas, Tissu, Mercè, Queen’s Infantil, The concòrdia Costura Company, Melè, i Otto.

Recordar que el carrer Barcelona romandrà tallat al trànsit des de les 5 hores del dia 22 de setembre fins a les 5 hores del dia 23 de setembre en motiu de la desfilada de moda.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago