Baiges ha assenyalat que fa només 15 dies que estan entrant oliva a la Cooperativa -amb 150.000 oliveres de varietat arbequina- però que les xifres que entren diàriament són bones, amb una mitja de 70.000 a 80.000 quilos per dia i amb algun dia punta que ha assolit els 120.000 quilos. La campanya s’allargarà fins a Nadal.
A partir de les nou del matí d’aquest diumenge, la Cooperativa ha servit més de 1.100 esmorzars populars, amb pa torrat, llonganissa, fruita i oli nou, i on s’han programat actuacions de grups locals. Durant la jornada, s’han aplicat descomptes en la compra d’una garrafa de cinc litres. Aquesta ha estat la darrera activitat de les jornades gastronòmiques de l’Oli Nou.
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…
Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…
Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…
Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…
Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència, serveis…