Arriba una nova edició del CONVIVIUM, el banquet romà que s’organitza en el marc de les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula. Aquest any, el sopar-bufet de gastronomia romana estrena nova ubicació i se celebrarà al Seminari, al claustre de la capella de Sant Pau.
El Convivium proposa reviure un banquet de l’Antiga Roma i està elaborat pels restaurants Llagut, Cócvla, La Xarxa, Àpats Quattros i Ares i la pastisseria Velvet MGL, i compta amb la col·laboració del forn de pa Jordi Andreu Generació, la cervesa Rosita i els cellers 9+, Frisach, Carlània i Orto Vins.
La trobada gastronòmica s’iniciarà amb les xerrades magistrals sobre la cultura del vi i la cuina del director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès i del catedràtic Joaquín Ruiz de Arbulo. A més, el grup de reconstrucció històrica Thaleia recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.
El sopar inclou 10 plats, postres, vi, cervesa i el pa romà artesà.
La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…
Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…
Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…
Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…