XXV Jornades Científiques

Les Jornades Científiques de Mediterrània celebren aquest dijous el seu 25è aniversari parlant sobre epidemiologia ambiental

 

Redacció.- Mare Terra Fundació Mediterrània organitza un any més amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) les Jornades Científiques, que es duran a terme aquest dijous 16 de novembre a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Es tracta d’una edició molt especial perquè l’esdeveniment arriba als 25 anys de vida, tota una fita en els temps que corren. El curs porta per títol ‘Epidemiologia ambiental al Camp de Tarragona’, ja que aquesta serà la temàtica principal.

Els deu ponents que hi participaran són els següents: Eduardo Mieza i Carlos Guzmán (Mare Terra Fundació Mediterrània), Enric Rovira (Agència de la Salut Pública de Catalunya), Mercè Rovira, Enric Esteve, Massimo Castelari i Jorge Diogene (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària –IRTA-), Ramon Nadal (Assessoria Jurídica Ambiental Nadal Navarro Associats), Maria Mercè Martínez (Associació Empresarial Química de Tarragona –AEQT-) i Armengol Grau (Servei d’Incineració de Residus Urbans, S.A. –SIRUSA-). Tots ells parlaran des del seu àmbit de coneixement sobre l’epidemiologia ambiental, disciplina que estudia els efectes de la contaminació sobre la salut de les persones. Per altra banda, l’organització té prevista una petita sorpresa a fi de commemorar els 25 anys de l’esdeveniment.

Les persones que vulguin apuntar-se a les XXV Jornades Científiques poden fer-ho fins al dimecres dia 15 al migdia trucant al telèfon 977 551 300, escrivint un correu electrònic a educa@mare-terra.org o anant a les oficines de Mediterrània (carrer Francolí, 56-58, baixos). El preu del curs és de 25 euros, però és gratuït per a estudiants i persones que estiguin apuntades a l’atur.