XAVIER CASADÓ: ‘S’haurà de fer consum intern al petit empresari’

Xavier Casadó dirigeix ​​a Tarragona l’àrea d’Odontologia de la clínica de Fisioteràpia i Odontologia FIO SPA DENTAL, i atén l’Actual per exposar els seus dubtes en aquest escenari d’incertesa

Com valora la gestió d’aquesta crisi per part de l’Administració?

Crec que les mesures s’haguessin tingut de prendre abans, després de saber que la OMS havia publicar que el brot de coronavirus s’ha convertit en pandèmia global.

Com creu que ens afectarà aquesta crisi en els propers mesos / anys?

Crec que es difícil dir com afectarà aquesta crisis ja que el escenari es molt dinàmic y canviant dia a dia, tot dependrà de la intensitat del consum y la capacitat de les empreses per poder suportar aquesta alarma nacional.

Li ha afectat a la seva empresa en forma important, i si fos així, quines mesures prendrà per solucionar-ho?

Clar que ens ha afectat, hem tingut de parar la nostra productivitat de cop, i no hem pogut acabar molts tractaments que teníem en procés i per tant els tenim a la espera de poder retornar a la normalitat.

Què li demanaria als nostres governants com a mesures de suport per al curt termini?

Doncs bàsicament mesures a la petita y mitjana empresa, protecció dels treballador mitjançant els ERTES, y potenciant el consum amb ajudes als sectors mes afectats, aplaçament de impostos, hipoteques, lloguer de locals, reducció de les quotes energètiques… entre d’altres.

Com veu el futur de Tarragona, després d’aquesta crisi?

El futur dependrà bàsicament del nivell de consum que hagi a la tornada d’aquest estat d’alarma, i sobretot el impacte que tingui el turisme a la ciutat. Crec que ara mes que mai la ciutadania hauria de fer consum intern al petit empresari de la ciutat per ajudar-lo en aquests moments tan difícils.

Xavier Casadó Català és director mèdic de Clínica Odontologia FIO SPA DENTAL

WEB: www.fiospadental.es