Xavi Molina i Omar Perdomo, a la Botiga Orange de la Rambla Nova

El capità i el jugador canari han participat en aqueste acte organitzat per LaLiga, Orange i el Nàstic, on no han faltat regals, fotografies i autògrafs per a tots els assistents

 

Redacció.- Abans de les 18 hores de la tarda, nombrosos nastiquers s’aplegaven fent cua a l’entrada de la nova Botiga Orange de la Rambla Nova per poder conèixer a dos dels seus ídols del primer equip, Xavi Molina i Omar Perdomo. Puntualment, a les 18 h, els aficionats grana, de diferents edats, han escollit el seu regal del Nàstic o LaLiga i s’han pogut fotografiar amb els jugadors del primer equip. Alguns dels clients d’Orange, també han fet la seva petició d’autògrafs als futbolistes. En aquest acte també hi ha estat present el membre del Consell d’Administració, Antoni Vallverdú.

El Nàstic, juntament amb LaLiga i en aquest cas Orange, han fet els primers presents de les festes de Nadal a la ciutat de Tarragona. L’entitat grana segueix treballant en aquest tipus d’accions socials arreu de la ciutat i territori.